Referanser

Her kan du lese noen kundeopplevelser:

 
Vi opplever at Barnehagematen leverer et godt, variert og næringsrikt måltid til barnehagen, i tråd med FUS sine retningslinjer. Vi har faste leveringsdager, men på nettsiden er det enkelt å styre hvilke dager vi ønsker mat, allergier og hvor mange porsjoner vi ønsker.  Spørsmål som rettes til Barnehagematen besvares kjapt, og jeg opplever de særdeles interessert i å komme oss i møte.

Pål Karlsvik-Jørgensen, Daglig leder, Fernanda FUS barnehage
Tusen takk for at dere finnes, og at vi endte opp med et samarbeid med dere.
Det er lett for både ansatte og foreldre å holde seg oppdatert på både menyen og ingredienser.
Foreldrene har tilgang til god informasjon. Noe som fører til at de også blir tryggere på at barnets behov innenfor kosthold og ernæring er ivaretatt.
Forventningene er innfridd på alle områder: Både barn, foreldre og ansatte er svært fornøyde!

Wenche Jutrem, Daglig leder, Bråten barnehage

Kvalitet

Kvalitet skal gjennomsyre alt Barnehagematen gjør, men knytter seg spesielt til 3 områder. Det skal være kvalitet i maten slik at den imøtekommer eller overstiger kundens forventninger. Det skal være kvalitet i prosessen fra ordreplassering til kundeleveranser og det skal være kvalitet i alle interne prosesser i Barnehagematen.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her